Beter Beleggen met producteigenschappen, technische en fundamentele analyse

Meteen kopen? Klik op de link naar bol.com onder de volgende beschrijving van het boek.

Inhoud

Op de effectenbeurs zijn verschillende producten en instrumenten beschikbaar, elk met bijzondere eigenschappen. Deze eigenschappen hebben behoorlijke invloed op het al dan niet behalen van het gewenste beleggingsdoel. In Beter Beleggen met producteigenschappen, technische en fundamentele analyse neemt Robert Baars u meteen mee de beleggingspraktijk in:

Beleggingsmethode
Aan de hand van een doordachte beleggingsmethode wordt vanaf de eerste pagina een ruime hoeveelheid informatie kort en bondig toegelicht. Als belegger wordt u hiermee aangezet tot breder nadenken over mogelijkheden en risico's bij beleggen, ongeacht om welk beleggingsproduct of analysevorm het gaat.

Producteigenschappen
Baars legt in woord en beeld helder uit hoe producten als opties, futures en turbo's werken en hoe diverse indicatoren en ratio's gebruikt worden voor de analyse van aandelen, fundamenteel en technisch. Er wordt antwoord gegeven op de vraag waarom in bepaalde situaties het ene product niet in het voordeel van de belegger werkt, en het andere juist wel.

Praktijk
Daarbij wordt op praktische wijze toegelicht hoe deze kennis efficiënt in een beleggingsportefeuille gebruikt kan worden. Zowel rendement verhogend, als risico verlagend.

Enkele reacties:

  • "Veel informatie, legt voor mij de vinger op de zere plek, zet aan tot nadenken..."
  • "Dacht na meerdere jaren praktijkervaring een boek over beleggen niet nodig te hebben (kreeg het cadeau), maar heb van dit boek wel voordeel gehad. Hoop op een vervolg..."
  • "Ook de denkwijze waarop de portefeuille ingedekt kan worden is mooi..."
  • "Het verschil tussen opties en turbo's, en het effect ervan bij gebruik in mijn portefeuille, is mij nu duidelijk..."
  • "Met veel plezier gelezen. Het maakt de kansen en bedreigingen duidelijk
  • "Beter Beleggen .... Leest lekker weg en brengt ideeën..."
  • "Je krijgt naast inspirerende informatie een beleggingsmethode op de koop toe..."